Μαγειρική
Μαγειρική
- Τι σημαίνει "σωτάρω" τα κρεμμύδια;
- Τα καίω
- Τα κόβω
- Τα τηγανίζω ελαφρά
- Τα βράζω
- Το πιο ανθεκτικο λάδι στο τηγάνι είναι
- ηλιέλαιο
- σπορέλαιο
- ελαιόλαδο
- αμυγδαλέλαιο
- Αν δεν πήζει μια μαρμελάδα προσθέτω ελάχιστο
- πορτοκάλι
- μήλο
- σύκο
- αβοκάντο
- "Ασπρα" κρεάτα θεωρούνται τα
- Χοιρινό και μοσχαρίσιο
- Κοτόπουλο, γαλοπούλα , κουνέλι
- Κανένα κρέας δεν θεωρείτε άσπρο
- Μόνο τα ψάρια
- To τσίλι παρασκευάζεται από
- πιπεριά
- πιπέρι
- είναι μίξη μπαχαρικών
- από φλοιό δέντρου
- Η σάλτα πέστο εχει κύριο συστατικο
- Βασιλικό
- Δύοσμο
- Σπανάκι
- Ρίγανη
- Γουακαμόλε έχει χρώμα
- Κοκκινο
- Πράσινο
- Κίτρινο
- Μωβ
- Η αντζούγια είναι
- Λαχανικό
- Ψάρι
- Φρούτο
- Μπαχαρικό
- Ταρτάρ είναι:
- Ωμό κρέας
- Βάση τάρτας
- Ποτό
- Κομπόστα
- Μαρέγκα είναι :
- Ωμά αυγά
- Ωμοί κρόκοι αυγών
- Ωμά ασπράδια αυγών χτυπημένα
- Αυγά χτυπημένα με κακάο
- Διαλέξτε την σωστή πρόταση
- Το λευκό ψωμι εχεί περισσότερες θερμίδες σε σχέση με το μάυρο
- Το μαύρο ψωμι εχεί περισσότερες θερμίδες σε σχέση με το λευκό
- Έχουν περίπου ίδιες θερμίδες
- Έχουν και τα δυο μηδέν θερμίδες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου